Captain Sugar & the monkey puppets

BABYPAUZE
Absurd, vrolijke familievoorstelling
Camouflage van Captain Sugar & the monkey puppets is een spannende en absurde circusshow die geschikt is voor iedereen tussen 5 en 105 jaar.
Vier huisgenoten hebben het prima voor elkaar. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat een vreemdeling arriveert en de structuur van hun samenleving verschuift. Wat zijn de factoren die onze persoonlijke identiteit en de gevoelens tegenover vreemden bepalen?
Captain Sugar & the monkey puppets is een nieuw internationaal circuscollectief, zij mixen theater met hoogstaande circustechnieken in een energieke en speelse voorstelling over onze immer veranderende wereld en het belang om je te blijven aanpassen. Kleine anekdotes worden met verrassende beelden, de nodige humor en met veel virtuositeit verteld. Onder meer zijn circustechnieken als hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien.

Een vrolijke voorstelling voor het hele gezin die ook aan het denken zet.

Pers:
De Piste Mei 2018:“Captain Sugar & the monkey puppets is één van de leukere Nederlandse producties van dit moment. Een ogenschijnlijk simpel maar maatschappijkritisch verhaal wordt verteld met goede circustechnieken. Het is voor circusliefhebbers en een breed publiek een boeiende show.”

Foto: Meggin Zondervan

Foto: Meggin Zondervan

Technische lijst : link
Speellijst : link