Fresh Circus – diverse circusacts

Voor Festivals en andere gelegenheden kan ik een samengesteld programma samenstellen met verschillende kortere act van de vers afgestudeerden van Codarts. Altijd verassend en met straffe techniek, mooi om aan het publiek kennis te laten maken met de diversiteit van circus.

Een goed voorbeeld is Senses van David Eisele

Ongelukjes en ongeplande dingen gebeuren nu eenmaal. Laat het maar gebeuren en geniet dat hieruit nieuwe mogelijkheden ontstaan. Misschien is de nieuwe oplossing voor uw probleem wel beter dan degene die u oorspronkelijk voor ogen had. Dieren schijnen hierin juist heel goed te zijn. Gewoon genieten van het moment en je aanpassen aan de huidige situatie.
David Eisele verkent de grenzen tussen dier en mens, een mutatie in een soort die diabolos wil manipuleren. Instincten, reflexen en natuurlijke zintuigen bepalen het oude spel van de balans tussen spelen en overleven. In een betoverende en boeiende voorstelling mixt David vernieuwende diabolokunsten – waarbij hij zijn hele lichaam gebruikt om zijn rekwisieten te besturen met zijn geheel eigen stijl van bewegen. Laat u verassen door de vrije uitvoering en de zwevende momenten van een vliegend object: de diabolo.

Foto: Kolja Huneck

Foto: Kolja Huneck

Technische lijst : link
Download : link